Wij zoeken studenten, flexi's & freelance eventcoördinatoren. Interesse? Stuur je cv met pasfoto naar jobs@hangar27.be

Bedrijfsfeesten

Corporate events

Heb jij een bedrijfsevent waar je nog dé perfecte locatie voor zoekt? Bij Hangar 27 helpen wij je graag verder. Jouw bedrijfsfeest is bij ons in professionele handen.

Jouw partner voor bedrijfsevents

Bij Hangar 27 begeleiden we je graag bij ieder van je bedrijfsevents. Of je nu kiest voor een congres, seminarie of een bedrijfsfeest. Wij zijn je compagnon de route en tekenen graag met jou het perfecte event uit afgestemd op de wensen van jouw bedrijf.

Plug & Play, wij ontzorgen je graag

Wij hebben alles in huis om jouw gasten te laten genieten. Van een topcateraar tot perfecte bediening aan tafel, wij denken met je mee en maken van jouw bedrijfsevent een succes. Dringende infovergadering? Geen nood, van micro, podium, scherm, beamer, stoelen, tafels tot pipe & drape.

Plug & Play, zo snel kan het bij ons gaan en uiteraard ook voor 'food & beverage' hebben we alle mogelijke formules in huis.

Pure klasse of liever out of the box?

Wat voor event je ook in gedachten hebt, bij Hangar 27 denken we met je mee en geven we graag je moment vorm. Van themafeest, tot stand-up show of een bruisend bedrijfsfeest, de mogelijkheden zijn eindeloos. Laat ons helpen jou de juiste toon te zetten en je gasten onder te dompelen in een sfeer passend bij jouw bedrijf.

Sluit (esc)

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Laat je e-mail adres na en blijf op de hoogte van al het laatste nieuws van Hangar 27 en de evenementen die worden georganiseerd On Stage.

Age verification

By clicking enter you are verifying that you are old enough to consume alcohol.

Zoek

Ticket wallet

Je ticket wallet is leeg momenteel
Koop tickets