Catering & barservice

 

Onze aanpak

Op zoek naar een zorgeloze beleving bij ons? Of wil je liever zelf de touwtjes in handen. Kies de formule die bij jou past. Liever een formule op maat? Wij ontwerpen graag een voorstel dat perfect inspeelt op jouw wensen.

Onze total service

In onze totaalformule ontzorgen wij je volledig. Het enige wat jij hoeft te doen is genieten. Wij organiseren je dag volgens jouw wensen.

Rent & serve

Samen bespreken we welke zaken je graag zelf organiseert.

Onze unieke barservice

Met een brede waaier aan mogelijkheden zoeken we samen met jou naar de ideale oplossing voor een totaalbeleving. Olivier en Dimitri hebben samen reeds meer dan 40 jaar op de teller binnen de eventwereld en kennen alle troeven om jou de beste barservice te garanderen, per consumptie of in forfait.

Zaalhuur

Wil jij graag weten wat een event organiseren bij Hangar 27 je ongeveer zal kosten? We geven je graag een indicatieve prijsofferte. Gebruik onze calculator en ontdek in een oogwenk wat onze locatie betekent voor jouw eventbudget.

Sluit (esc)

Heb jij je tickets voor Cisco Pema al gekocht?

Mis het concert van dit upcoming talent niet. Haal nu voor slechts €15 je tickets in huis en geniet op 09/02/2023 van een fantastisch avond live music bij ons.

Boek nu

Age verification

By clicking enter you are verifying that you are old enough to consume alcohol.

Zoek

Ticket wallet

Je ticket wallet is leeg momenteel
Koop tickets