Boek je tickets

On Stage

Programma

Ontdek al onze aankomende gigs, shows, optredens, parties of concerten!

Baco D'Or I 30 years

Zaterdag I 25-03-2023 I Baco D'Or - 30 years 

Je favoriete coverband viert zijn 30-jarig bestaan! Say what? Yes, thirty that is! Thirty dirty years of waanzinnige gigs, fantastische feestavonden en pure rock’n’roll! Dat moet groots gevierd natuurlijk. Zak op zaterdag 25 maart af naar Hangar 27 en bereid jezelf voor op een avond onversneden rock’n’roll, pure ambiance en (het zou anders natuurlijk ook Baco D’Or niet zijn) heel wat unexpected bangs! U komt toch ook?

Raymond van het Groenewoud

Donderdag I 30-03-2023 

Toen Raymond op de Gentse feesten 2015 na 6 uur spelen en 3 toegiften toch moest terugkeren van het publiek, restte hem niets anders dan een 3 akkoorden rif in te zetten en wat zinnen te prevelen:

Hier zijn we weer, weer nog een keer, voor jullie nog een keer…en als refrein 'Op algemene aanvraag, algemene aanvraag…'

Nu 7 jaar later is het nummer afgewerkt en is het uit als single. En het is ook de titel van de nieuwe theatertour : Op algemene aanvraag: voor het publiek put hij uit zijn oeuvre van 500 liedjes , desnoods mét toegift.

Johan Verminnen I Matineevoorstelling

Zondag I 30-04-2023

Al liefst 50 jaar staat Johan Verminnen op het podium. In die tijd groeide hij uit tot een van de iconen van het Nederlandstalige chanson, toch is zijn muziek veel meer dan dat. Jazz, musette, latin,… zijn song kennen invloeden van een hele waaier aan genres.

Op 30/04/2023 verwelkomen we Johan Verminnen voor een matineevoorstelling. Boek je ticket nu en laat je door Johan Verminnen meenemen op een uitgebalanceerde bloemlezing van zijn rijkgevuld repertoire vol klassiekers zoals ‘Laat me nu toch niet alleen’, ‘Brussel’, ‘Mooie Dagen’, ‘Ik wil de wereld zien’, ‘Rue des Bouchers’, ‘Zingen tot morgenvroeg’, afgewisseld met prachtnummers van voorvaders à la Jacques Brel én met liedjes uit zijn meest recente album ‘En daarna ga ik vissen’.

Epic Sound

Vrijdag I 12-05-2023

Een nieuwe editie van Epic Sound. Join us, voor een nieuwe topparty in het hartje van Edegem. Wij hebben alvast voor een fantastische line-up gezorgd voor onze upcoming club night. 

Line Up
22:00 - 01:30 Glenn Glinz
01:30 - 04:00 Cquenz.

On Stage huren voor jouw gig

Op zoek naar de perfecte plek voor jouw volgende optreden of show? Met een capaciteit van 750 staande plaatsen is onze locatie de uitgelezen kans om jouw talent te laten zien.

Sluit (esc)

Heb jij je tickets voor Cisco Pema al gekocht?

Mis het concert van dit upcoming talent niet. Haal nu voor slechts €15 je tickets in huis en geniet op 09/02/2023 van een fantastisch avond live music bij ons.

Boek nu

Age verification

By clicking enter you are verifying that you are old enough to consume alcohol.

Zoek

Ticket wallet

Je ticket wallet is leeg momenteel
Koop tickets