Boek je tickets

On Stage

Programma

Ontdek al onze aankomende gigs, shows, optredens, parties of concerten!

Cisco Pema

Donderdag I 09-02-2023

Een charmante mix van moderne Zuid-Amerikaanse songwriting met jazzelementen vormen het middelpunt van Cisco Pema's muziek. Moderne harmonische structuren in combinatie met een mix van traditionele en hedendaagse ritmes maken dat zijn muziek zich onderscheidt van de rest.

Cisco Pema werd geboren in Buenos Aires en stond al van jongs af aan op het podium. Hij verhuisde naar Oostenrijk om aan de Bruckner Universiteit het diploma Jazz en Improvisatiemuziek te behalen. Steeds werkzaam als bassist, componist en producer, vestigt hij zich uiteindelijk in Berlijn waar hij zijn solocarrière lanceert met de presentatie van zijn debuutalbum in 2016.

Raymond van het Groenewoud

Donderdag I 30-03-2023 

Toen Raymond op de Gentse feesten 2015 na 6 uur spelen en 3 toegiften toch moest terugkeren van het publiek, restte hem niets anders dan een 3 akkoorden rif in te zetten en wat zinnen te prevelen:

Hier zijn we weer, weer nog een keer, voor jullie nog een keer…en als refrein 'Op algemene aanvraag, algemene aanvraag…'

Nu 7 jaar later is het nummer afgewerkt en is het uit als single. En het is ook de titel van de nieuwe theatertour : Op algemene aanvraag: voor het publiek put hij uit zijn oeuvre van 500 liedjes , desnoods mét toegift.

Johan Verminnen I Matineevoorstelling

Zondag I 30-04-2023

Al liefst 50 jaar staat Johan Verminnen op het podium. In die tijd groeide hij uit tot een van de iconen van het Nederlandstalige chanson, toch is zijn muziek veel meer dan dat. Jazz, musette, latin,… zijn song kennen invloeden van een hele waaier aan genres.

Op 30/04/2023 verwelkomen we Johan Verminnen voor een matineevoorstelling. Boek je ticket nu en laat je door Johan Verminnen meenemen op een uitgebalanceerde bloemlezing van zijn rijkgevuld repertoire vol klassiekers zoals ‘Laat me nu toch niet alleen’, ‘Brussel’, ‘Mooie Dagen’, ‘Ik wil de wereld zien’, ‘Rue des Bouchers’, ‘Zingen tot morgenvroeg’, afgewisseld met prachtnummers van voorvaders à la Jacques Brel én met liedjes uit zijn meest recente album ‘En daarna ga ik vissen’.

On Stage huren voor jouw gig

Op zoek naar de perfecte plek voor jouw volgende optreden of show? Met een capaciteit van 750 staande plaatsen is onze locatie de uitgelezen kans om jouw talent te laten zien.

Sluit (esc)

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Laat je e-mail adres na en blijf op de hoogte van al het laatste nieuws van Hangar 27 en de evenementen die worden georganiseerd On Stage.

Age verification

By clicking enter you are verifying that you are old enough to consume alcohol.

Zoek

Ticket wallet

Je ticket wallet is leeg momenteel
Koop tickets