COVID SAFE TICKET I Je bezoek aan een van onze publieke events zo vlot mogelijk voorbereiden? Hier vind je alle info.

On Stage

Programma

Ontdek al onze aankomende gigs, shows, optredens, parties of concerten!

Shut up & Dance

Zaterdag I 18-09-2021 

Terug uit de bol gaan op feel-good tunes, club classics and recente dancefloor killers!

Mama's Jasje 30 jaar

Donderdag I 23-09-2021 

Mama’s Jasje bestaat 30 jaar en dat moet gevierd worden! De band rond singer-songwriter Peter Vanlaet brengt voor de gelegenheid een feestelijk album uit met een selectie van, niet toevallig, 30 nummers. Tien greatest hits. Tien prachtige hommages. Tien spiksplinternieuwe songs!

Pieter & Tine Embrechts

Donderdag I 07-10-2021 

Pieter & Tine Embrechts spelen in den Hof.

Broer en zus: ras-performers, begenadigd vertellers én ook nog eens buren in Borgerhout die een tuin delen. De laatste jaren waren ze elkaar muzikaal gezien een beetje uit het oog verloren, maar de lockdown bracht daar terug verandering in.

Imagine No Lennon

Vrijdag I 12-11-2021

Al bijna 40 jaar is John Lennon in Rock-n-Roll Heaven. Niemand evenaarde ooit zijn talent om met popmuziek de vinger aan de pols van de maatschappij te houden. Geen enkele popster zaaide ooit zoveel onrust, tot in het Witte Huis toe. Zijn ultieme daad zit in ‘Imagine: just a brotherhood of men’. Ga gewoon voor een wereldgemeenschap vol mensen, met ‘nothing to kill or die for’. Dus geen bezit, geen politiek… and no religion either. Hoe actueel kan iets klinken?

Met Jean-Bosco Safari, Ben Crabbé, David Piedfort en vele anderen.

On Stage huren voor jouw gig

Op zoek naar de perfecte plek voor jouw volgende optreden of show? Met een capaciteit van 750 staande plaatsen is onze locatie de uitgelezen kans om jouw talent te laten zien.

Sluit (esc)

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Laat je e-mail adres na en blijf op de hoogte van al het laatste nieuws van Hangar 27 en de evenementen die worden georganiseerd On Stage.

Age verification

By clicking enter you are verifying that you are old enough to consume alcohol.

Zoek

Ticket wallet

Je ticket wallet is leeg momenteel
Koop tickets