Privé feesten

Organiseer een schitterend feest bij Hangar 27

Organiseer jij een feest en ben je nog op zoek naar dé locatie om jouw moment te vieren? Bij Hangar 27 zit je goed. Onze polyvalente zaal is er voor iedereen en voor elke gelegenheid. Vlakbij Antwerpen en midden in de groene fortengordel vormt Hangar 27 ongetwijfeld een knappe setting voor jouw feest of event.

Puur genieten

Wat je ook viert bij ons ben je in goede handen. Wij zorgen ervoor dat jij intens van je dag kan genieten. Hangar 27 is het perfecte decor voor jouw evenement. Of je nu kiest voor een uitgebreid huwelijksfeest, een intiem familiefeest of een walking dinner, wij hebben alles in huis om van jouw dag een memorabel moment te maken. Kies voor een van onze formules of contacteer ons voor een aanpak op maat.

Dé perfecte locatie

Er is altijd wel een reden om te vieren. Een prachtig huwelijksfeest, een baby geboren of een jubileum te vieren? Wij zorgen samen met jou voor een onvergetelijke dag.

Onze formules

Wil je graag meer weten over onze formules of cateringmogelijkheden? Wij werken voor jou graag een voorstel op maat uit. We geven samen graag vorm aan jouw event en stemmen onze aanpak perfect af op jouw wensen.

Meer informatie

Meer weten over onze multifunctionele locatie? Hoeveel mensen we kunnen ontvangen of waar je de wagen kwijt kan wanneer je bij ons komt feesten? Alle informatie kan je makkelijk hier terugvinden. Vragen voor ons? We beantwoorden ze graag. Contacteer ons even.

Sluit (esc)

Heb jij je tickets voor Cisco Pema al gekocht?

Mis het concert van dit upcoming talent niet. Haal nu voor slechts €15 je tickets in huis en geniet op 09/02/2023 van een fantastisch avond live music bij ons.

Boek nu

Age verification

By clicking enter you are verifying that you are old enough to consume alcohol.

Zoek

Ticket wallet

Je ticket wallet is leeg momenteel
Koop tickets