Download Onze Brochure

Bedrijfsevenementen
Heb jij een bedrijfsevent waar je nog dé perfecte locatie voor zoekt? Bij Hangar 27 helpen wij je graag verder. Jouw bedrijfsfeest is bij ons in professionele handen.

Jouw partner voor bedrijfsevents

Bij Hangar 27 begeleiden we je graag bij ieder van je bedrijfsevents. Of je nu kiest voor een congres, seminarie of een bedrijfsfeest. Wij zijn je compagnon de route en tekenen graag met jou het perfecte event uit afgestemd op de wensen van jouw bedrijf.

Hangar 27 bedrijfsfeesten

Plug & Play, we ontzorgen je graag!

Wij hebben alles in huis om jouw gasten te laten genieten. Van een topcateraar tot perfecte bediening aan tafel, wij denken met je mee en maken van jouw bedrijfsevent een succes. Dringende infovergadering? Geen nood, van micro, podium, scherm, beamer, stoelen, tafels tot pipe & drape.

Plug & Play, zo snel kan het bij ons gaan en uiteraard ook voor ‘food & beverage’ hebben we alle mogelijke formules in huis.

Pure klasse of liever out of the box?

Wat voor event je ook in gedachten hebt, bij Hangar 27 denken we met je mee en geven we graag je moment vorm. Van themafeest, tot stand-up show of een bruisend bedrijfsfeest, de mogelijkheden zijn eindeloos. Laat ons helpen jou de juiste toon te zetten en je gasten onder te dompelen in een sfeer passend bij jouw bedrijf.

Bedrijfsevenementen Hangar 27