Download Onze Brochure

Hangar 27

Organiseer jij een feest en ben je nog op zoek naar de locatie om jouw moment te vieren? Bij Hangar 27 zit je goed. Onze polyvalente zaal is er voor iedereen en voor elke gelegenheid. Vlakbij Antwerpen en midden in de groene fortengordel vormt Hangar 27 ongetwijfeld een knappe setting voor jouw feest of event. 

Onze Zaal

Hangar 27 is een stijlvolle en moderne zaal die multifunctioneel inzetbaar is. Wat voor event jij ook organiseert, wij zorgen voor de setting waarin jij je gasten perfect kan ontvangen. Vragen voor ons?

Afmeting & Capaciteit

Onze zaal is 515 m2 (circa 13 m x 39 m) groot en kan opgesplitst worden naargelang de omvang van je event. We hebben een terras van 150 m2 (tot 22u). Organiseer je een event met een staand publiek dan kunnen we tot 750 gasten ontvangen. Voor een zittend diner hebben we ruimte tot 350 mensen.

Voorzieningen

Er is een vast theaterpodium aanwezig van 5m op 8 m, met een vaste front of house en een vaste lichtinstallatie. We hebben een grote vaste toog met drie bedieningspunten, een grote vestiaire en een aparte inkomhal met een ticketlocket. Organiseer je een concert of een show dan is er een backstageruimte & een repetitielokaal.

Grondplan

Onze zaal in één oogopslag. We kunnen Hangar 27 perfect aanpassen aan jouw wensen. Wist je dat wij ook een mooie tuin ter beschikking hebben?

Hangar 27 Dimitri Segers Olivier Goossens

The Story Behind Hangar 27

The guys achter Hangar 27 zijn Dimitri Segers & Olivier Goossens, die samen goed zijn voor meer dan veertig jaar ervaring in de eventsector. In 2016 startte het duo Solo-Slim. Aanvankelijk verzorgden ze met hun bartruck zowel tuinfeesten als grote events. (www.solo-slim.be) In september 2020 kregen de heren groen licht voor de concessie van Hangar 27. Na een doorgedreven renovatie van de eventlocatie, stellen ze nu met trots de compleet vernieuwde Hangar 27 voor. Dimitri is commercieel verantwoordelijk, terwijl Olivier zich meer focust op het operationele.