Boek je tickets

Praktisch

Bereikbaarheid & parking

Hangar 27 is vlot bereikbaar en heeft on site 150 parkeerplaatsen ter beschikking. Gelegen op een steenworp van de snelweg bereik je de eventlocatie erg makkelijk.

Zaalcapaciteit

Onze zaal is 515 m2 (circa 13 m x 39 m) groot en kan opgesplitst worden naargelang de omvang van je event. We hebben een terras van 150 m2 (tot 22u). Organiseer je een event met een staand publiek dan kunnen we tot 750 gasten ontvangen. Voor een zittend diner hebben we ruimte tot 350 mensen.

Multifunctioneel

Hedendaags

Tailor-made

Voorzieningen

Er is een theaterpodium afwezig van 5m op 8 m, met een vaste frontof house en een vaste lichtinstallatie. We hebben een grote vaste toog met drie bedieningspunten, een grote vestiaire en een aparte inkomhal met een ticketlocket. Organiseer je een concert of een show dan is er een backstageruimte & een repetitielokaal.

Grondplan

We kunnen Hangar 27 perfect aanpassen aan jouw wensen. Wist je dat wij ook een mooie tuin ter beschikking hebben?Contact

info@hangar27.be

Contacteer Dimitri op +32 479 58 51 98 of Olivier op +32 478 76 67 53.

Sluit (esc)

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Laat je e-mail adres na en blijf op de hoogte van al het laatste nieuws van Hangar 27 en de evenementen die worden georganiseerd On Stage.

Age verification

By clicking enter you are verifying that you are old enough to consume alcohol.

Zoek

Ticket wallet

Je ticket wallet is leeg momenteel
Koop tickets